برگزیده ها
نقدینگی از ۴۵۰ هزار میلیارد تومان به یک میلیون و ۴۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است

مازندمجلس: نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: رابطه علمی بین تورم و نقدینگی اثبات می‌کند که هر وقت نقدینگی زیاد می‌شود تورم هم افزایش می‌یابد، ضمن اینکه نقدینگی از جریان تولید منحرف شده است.

مازندمجلس: نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: رابطه علمی بین تورم و نقدینگی اثبات می‌کند که هر وقت نقدینگی زیاد می‌شود تورم هم افزایش می‌یابد، ضمن اینکه نقدینگی از جریان تولید منحرف شده است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایلنا، هادی قوامی در جریان نشست علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی، در اخطاری مستند به اصل ۴۳ قانون اساسی، گفت: بنابر این اصل شرایطی برای اقتصاد پیش‌بینی شده که باید متکی به صادرات باشد.

وی افزود: لایحه‌ای که به مجلس ارائه می‌شود، هم باید متناسب با این اصل باشد. صادرات و واردات شاخص مهمی است اما متاسفانه در هفت ماهه اول امسال تراز صادرات منفی شده، در این صورت چطور می‌توانیم در بودجه به درآمدهای بیشتری در زمینه صادرات دست پیدا کنیم.

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: میزان نقدینگی کشور از ۴۵۰ هزار میلیارد تومان به یک میلیون و ۴۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. رابطه علمی بین تورم و نقدینگی اثبات می‌کند که هر وقت نقدینگی زیاد می‌شود تورم هم افزایش می‌یابد، ضمن اینکه نقدینگی از جریان تولید منحرف شده است.

نماینده اسفراین در مجلس تاکید کرد: ۷۰ درصد بودجه یک میلیون و ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی دولتی و وابسته به دولت است بنابر این  پیشنهادم این است که دولت توجه بیشتری به تولید داخل داشته باشد.

قوامی همچنین یادآور شد: اگر قرارداد ۲۴۰ هزار تنی واردات لوله از خارج که از سوی وزارت نفت منعقد شده با داخل بسته می‌شد درآمد مالیاتی، تولید و اشتغال نیز افزایش پیدا می‌کرد.

علی لاریجانی در واکنش به این اخطار نماینده اسفراین گفت: در حال حاضر لایحه بودجه در اختیار شما نمایندگان است و هرجا فکر می‌کنید لازم است الزامی برای صادرات، خرید داخل یا ممنوعیت واردات کالاهایی که در داخل تولید می‌شود، باید ایجاد شود این پیشنهادات را ارائه کنید.

نقدینگی بودجه تولید میلیارد صادرات تومان جریان واردات قوامی افزایش میلیون ارائه رسیده بیشتری اسفراین نماینده بنابر منحرف رابطه می‌کند می‌یابد اینکه کمیسیون برنامه اثبات
اخرین اخبار