شرایط حضور در این جشنواره به شرح زیر است:
1ـ رقابت درسطح دانشگاههای کشور برگزار میشود و حضور نویسندگان غیردانشگاهی امکانپذیر نیست؛ اما شرکت فارغالتحصیلانی که یک سال از زمان اتمام تحصیل آنها گذشته باشد بلامانع است. نوع دانشگاه و رشته و مقطع تحصیلی محدودیتی ایجاد نمیکند.
2ـ رقابت در دو بخش داستان کوتاه (کوتاه و کوتاه کوتاه) و مقاله ـ داستان برگزار میشود. یادداشت ـ داستان، دلنوشته ـ داستان، بیوگرافی ـ داستان، گزارشهای روزنامهای با حال و هوای داستانی و دیگر سبکهای دارای حالت دوگانه قابل پذیرش هستند.
3ـ انواع شیوههای موجود داستاننویسی قابل پذیرش هستند(اجتماعی، اعتراضی، علمی ـ تخیلی، تخیلی ـ فلسفی، ادبیات بیربطی و مرکز گریز و....) * بخش ویژه جشنواره با عنوان «زیارت» نیز پیشبینی شده است. در بخش زیارت، ادبیات خلاق مذهبی با تاکید بر زیبایی شناختی زیارت، تاثیر روانی آن، اعجاز و کرامات، اشتیاق درونی جهت مشرف شدن به اماکن مقدس و ...) مورد تاکید است.
4ـ داستانهای ارسالی قبلا منتشر نشده باشد.
5ـ در بخش داستانی، داستانهای کوتاه، تا مرز ششهزار کلمه و کوتاه کوتاه از سیصد تا هزار کلمه قابل پذیرش است.
6ـ داستانهای منتخب در یک مجموعه چاپ خواهد شد.
7ـ در صفحه نخست اثر، مشخصات نویسنده (نام و نامخانوادگی، شماره ملی، دانشگاه رشته و مقطع تحصیلی، شماره تلفن ثابت و همراه و پست الکترونیک ذکر شود. در انتهای این صفحه نوع اثر (داستان و با مقاله ـ داستان) و محور آن مشخص شود. از 10 نفر برگزیده در هر محور دعوت میشود که درجلسه مباحثه و تبادلنظر درباره آثار حضور یابند.
علاقهمندان برای ارسال اثر حداکثر تا 15 دیماه فرصت دارند. نتایج نیز 9 اسفند اعلام میشود.
آثار از طریق مراجعه به سامانه به نشانی jdsb.ac.ir و پست الکترونیک به نشانی cul.beheshti@acecr.ac.ir اقدام شود.
تاییدیه دریافت اثر به پست الکترونیکی فرستنده، ارسال میشود.
منبع : ایبنا